سبد خریــــــــــــــــد
ردیف عکس محصول                   نام کالا                   کد کالا قیمت تعداد کل قیمت حذف
1مولتی متر دیتالاگر دستی B41T 30600284362000000162000000
بستن

نشست سه جانبه بعدی در ایران/ تشکر از ترکیه و آذربایجان به خاطر حمایت از برجام

نشست سه جانبه بعدی در ایران/ تشکر از ترکیه و آذربایجان به خاطر حمایت از برجام

محمد جواد ظریف از برگزاری نشست سه جانبه بعدی وزیران امور خارجه ایران، ترکیه و آذربایجان در ایران خبر داد و گفت ممکن است این نشست نه در تهران بلکه در یکی دیگر از شهرهای ایران برگزار شود.


به گزارش ایسنا، وزیر امور خارجه کشورمان روز سه‌شنبه در کنفرانس خبری مشترک با وزیران خارجه ترکیه و آذربایجان ضمن تبریک روز ملی ترکیه به مردم و دولت ترکیه و افتتاح غرورآمیز فرودگاه استانبول اظهار کرد: حتما این فرودگاه نقش بسیار خوبی را در نزدیک کردن کشورهای منطقه و جهان ایفا خواهد کرد.

وی هم‌چنین به دوستان ترک و آذربایجانی خود افتتاح پالایشگاه "استار" را تبریک گفت و ابراز امیدواری کرد که این اقدام، حرکت جدیدی در همکاری‌های منطقه‌ای باشد.

ظریف در ادامه ضمن قدردانی از میزبانی ترکیه برای برگزاری ششمین جلسه همکاری‌های سه جانبه ایران، ترکیه و آذربایجان و تلاش دیپلمات‌ها و همکاران سه کشور برای تهیه بیانیه پایانی گفت که این بیانیه بسیار خوب تهیه و صادر شد.

رییس دستگاه دیپلماسی کشورمان اضافه کرد: بیانیه پایانی سه کشور، نشان‌دهنده تاریخ، فرهنگ، دین و روابط دراز مدت مشترک طولانی است که نشان می‌دهند این کشورها برای همکاری در جهت توسعه منطقه و بهبود زندگی مردم‌شان و تامین صلح و امنیت منطقه که متاسفانه با چالش‌های متعدد رو به رو است اراده مشترک دارند. کشورهای ما درباره مسایل منطقه‌ای مواضع مشابهی دارند و امیدواریم مشکلات منطقه از جمله مشکلات مردم فلسطین، سوریه، یمن و سایر مسایل از طریق صلح‌آمیز حل و فصل شود.

وی اظهار کرد: ما همواره تاکید کردیم مشکل قره‌باغ باید با روش صلح‌آمیز و مقررات حقوق بین‌الملل حل و فصل شود و این مساله در بیانیه پایانی نیز مورد اشاره قرار گرفته است.

ظریف از همتایان ترک و آذربایجانی خود برای حمایت‌شان از برجام و تاکیدشان بر ضرورت ادامه همکاری‌ها در چارچوب این توافق و محکومیت اقدامات یک‌جانبه که نه تنها علیه یک کشور که علیه صلح و امنیت بین‌الملل و روابط معقول و قانونمند بین کشورهاست و جایگاهی در جامعه متمدن ندارد، قدردانی کرد.

وزیر امور خارجه کشورمان در ادامه سخنان خود در این کنفرانس خبری،‌ گفت: سه کشور امکانات خوبی برای همکاری در بخش انرژی، ترانزیت، علوم و فن‌آوری و فرهنگی و انسانی داشته و داریم و می‌توانیم آن‌ها را تسهیل و گسترش دهیم. امروز با اقتصاد دانش بنیان می‌توانیم حرکت جدی در مسیر توسعه همکاری‌ها داشته باشیم و سه کشور این توان را دارند در این حوزه همکاری خوبی داشته باشند.

ظریف هم‌چنین از همکاری سه کشور در بخش خصوصی حمایت و بر ضرورت آن تاکید کرد و گفت: ما از ایجاد یک چارچوب (فروم) مشترک سه جانبه بین بخش خصوصی سه کشور استقبال می‌کنیم و این را گام جدی در همکاری منطقه‌ای می‌دانیم. هم‌چنین همکاری در حوزه پولی و بانکی، سرمایه‌گذاری و استفاده از ارزهای ملی برای مصون نگه‌داشتن همکاری‌ها و روابط منطقه‌ای خود از دخالت‌های خارجی و همکاری‌های گمرکی مهم هستند. 

وی ادامه داد: امروز تصمیم گرفتیم که نیاز است کارشناسان سه کشور علاوه بر بخش خصوصی با یکدیگر جلسه داشته باشند و برنامه سه ساله آینده را با این نگاه اصلاح کنند و برای جلسه بعدی که در ایران برگزار می‌شود برنامه خوبی داشته باشیم.

گرد آورنده : irsanat.com :( حامد براتلو )

تاریخ ارسال :  1397/8/08     
تعداد مشاهده :20317

"پارکر" به نزدیکترین فاصله تاریخ بشر به خورشید رسید

پاركر


کاوشگر خورشیدی "پارکر" (Parker Solar Probe) که سریع‌ترین ساخته دست بشر است، اکنون با ثبت سرعتی خارق‌العاده به فاصله‌ای از خورشید رسیده است که تاکنون هیچ فضاپیمایی آن را تجربه نکرده است.


کاوشگر خورشیدی پارکر تنها حدود دو و نیم ماه است که به فضا رفته و در حال حاضر در حال شکستن رکوردها یکی پس از دیگری است.

این فضاپیمای بدون سرنشین، روز 29 اکتبر 2018 در ساعت 1:04 بعد از ظهر به وقت EDT یا همان منطقه زمانی شرقی، در حالی که با سرعت خارق‌العاده 246 هزار و 960 کیلومتر بر ساعت در حرکت بود، به فاصله 42.73 میلیون کیلومتری از سطح خورشید رسید که نزدیکتر از هر شیء ساخته شده به دست بشر به ستاره منظومه شمسی است.

رکورد قبلی سرعت در دست یک فضاپیمای آلمانی-آمریکایی موسوم به "هلیوس 2"(Helios 2) بود.

به گفته ناسا، کاوشگر پارکر نه تنها رکورد نزدیکی به خورشید را شکسته، بلکه رکورد سرعت را نیز شکسته است و همچنان به شکستن رکوردها در حال نزدیکتر شدن به خورشید ادامه می‌دهد تا در نهایت در سال 2024 به فاصله مقرر 6.16 میلیون کیلومتری از سطح خورشید برسد.

سرعت کاوشگر خورشیدی پارکر با استفاده از شبکه فضای عمیق (DSN) ناسا اندازه‌گیری شد که سیگنال‌های رادیویی را به فضاپیما ارسال می‌کند و پس از آن به زمین فرستاده می‌شود. با بررسی عواملی مانند زمان بازگشت و تغییرات داپلر، تیم نظارت پارکر می‌تواند سرعت و موقعیت آن را محاسبه کند.

پاركر

"اندی دریسمن" مدیر پروژه پارکر از آزمایشگاه فیزیک کاربردی جانز هاپکینز در مریلند می‌گوید: تنها 78 روز از پرتاب پارکر گذشته است و ما اکنون از هر فضاپیما و زمان دیگری در تاریخ به خورشید نزدیکتر هستیم. این یک افتخار برای تیم است، اگرچه ما بر روی اولین مواجهه خورشیدی خود که از 31 اکتبر آغاز می‌شود، متمرکز هستیم.

اولین مواجهه با خورشید، کاوشگر را به نقطه حضیض خورشیدی خواهد رساند که نزدیکترین نقطه به خورشید است و در تاریخ 5 نوامبر 2018 اتفاق می‌افتد. پارکر در این نقطه تحت حرارت و تابشی قرار خواهد گرفت که تا کنون هیچ کاوشگر فضای عمیقی آن را تجربه نکرده است.

اوج و حضیض خورشیدی (Perihelion and aphelion) موقعیتی در مدار زمین یا هر جِرم دیگر به دور خورشید است که در آن، جرم مورد نظر در دورترین و نزدیک‌ترین فاصله از مرکز خورشید قرار گیرد.

گرد آورنده : irsanat.com :( حامد براتلو )

تاریخ ارسال :  1397/8/08     
تعداد مشاهده :3520

جزئیات سری جدید «هفت» از زبان افخمی

جزئیات سری جدید «هفت» از زبان افخمی

بهروز افخمی می‌گوید فعلا مشکلش این است که وقتی برمی‌گردد دقیقا باید به کدام مدل از فیلم‌های سینمای ایران انتقاد کند چون فیلم‌های تیره و سیاه نمای مورد انتقاد او حالا دیگر روی پرده هم حتی نمی‌روند و نوبت اکران بدست نمی‌آورند.

به گزارش ایسنا، بهروز افخمی در گفت‌وگو با «خبرآنلاین» از برنامه هفت گفت که دوباره روی آنتن می‌رود. او البته از دغدغه‌هایش سخن گفت. از اینکه نمی‌داند دقیقا در شرایط امروز سینما چه بسازد که دوباره همان میزان دو سال قبل بیننده و البته منتقد جدی داشته باشد.

بهروز افخمی که علی فروغی خبر بازگشتش به آنتن را رسانه‌ای کرد، می‌گوید: «راستش تقریبا برنامه‌مان بازگشت از نیمه دی‌ماه است. قرار است چند قسمتی را قبل از جشنواره روی آنتن باشیم و در طول جشنواره هم بتوانیم با جدیت کارمان را ادامه بدهیم.»

مهم‌ترین سوال البته درباره هفت این است که آیا افخمی با فراستی به آنتن شبکه سه برمی‌گردد یا نه؟ او می‌گوید: «راستش هنوز قطعی نیست. به خود مسعود هم گفتم. او الان دو برنامه روی آنتن دارد. من هم بیاورمش خود شما خبرنگارها می‌گویید مگر قحط‌الرجال است! الان او در کتاب‌باز هست و در شبکه ۴ هم اگر اشتباه نکنم سینما شب را دارد. به مسعود گفتم اگر می‌خواهد باشد، باید اقلا یکی از این برنامه‌ها را نرود. البته وقتی با هم گپ زدیم ترجیحش این بود که برنامه‌هایش را ادامه دهد.»

در آخرین سری از برنامه هفتی که افخمی ساخت، سعید قطبی‌زاده و صدرعاملی هم به عنوان کارشناس حضور داشتند. آیا باز او به سراغ این دو می‌رود؟ خودش می‌گوید: «راستش هنوز قطعی نیست اما خیلی دوست دارم که قطبی‌زاده و فراستی کنارم باشند. زوج خوبی می‌شود ولی صدرعاملی عزیز به گمانم در کنارمان نباشد.»

آیا برنامه هفت ضبطی خواهد بود یا زنده؟ افخمی می‌گوید: «به من بود دوست داشتم زنده نباشد و برنامه تولیدی بسازم ولی ماهیت برنامه هفت زنده است. خودم آن ۱۵ قسمت تولیدی برنامه را خیلی دوستش داشتم. حالا قرار شده برای شبکه ۵ یک برنامه آموزش سینمایی بسازم. آن برنامه تولیدی خواهد بود، مثل همان هفت اولیه مورد علاقه خودم.»

اما چه شد که افخمی رفت و حالا چرا برمی‌گردد؟ خودش می‌گوید: «راستش خودم هم آن یک ماه آخر سری قبل هفت یعنی همان دو سال قبل خسته شده بودم. مثل فیلمی بود که تمام شده و داشتم الکی کش می‌دادم. ماجرا این بود که همه حرفمان را درباره آن سبک سینمایی سیاه‌نما زده بودیم و حملات و انتقادهایمان را انجام داده بودیم اما حالا دیگر آن سبک از سینما اینقدر جایگاهش را از دست داده که اکران هم نمی‌گیرند و این فیلم‌های کمدی جایشان را گرفته‌اند. البته که این فیلم‌ها هم دیگر از آن طرف بوم افتادند و جای نقد دارند ولی ما آن زمان می‌گفتیم این فیلم‌های سیاه‌نما دارند مردم را از سالن‌های سینما دور می‌کنند و کلی هم با انتقاد روبه‌رو بودیم. حالا آن آدم‌ها زور می‌زنند اما نوبت اکران هم به دست نمی‌آورند. برای همین ماندم که وقتی می‌رویم روی آنتن دقیقا چه باید بسازیم!»

او البته پایان بامزه‌ای برای این گفت‌وگو دارد؛ دلیلی که شاید باعث شود دور جدید حضورش در هفت با حاشیه‌های کمتری مواجه شود: «راستش یک حقیقتی هم هست که نمی‌خواهیم همه‌مان باور کنیم. اینکه هم آن دوستانی که فیلم‌های تاریک به قول خودشان روشنفکری و جشنواره‌ای می‌سازند و هم من و فراستی؛ همه ما پیر شده‌ایم! دیگر انرژی آن شکل دعواها را نداریم!»

گرد آورنده : irsanat.com :( حامد براتلو )

تاریخ ارسال :  1397/8/08     
تعداد مشاهده :3722

پرطرفدارترین بازی‌های رایگان اندروید و IOS در سال ۲۰۱۸

پرطرفدارترین بازی‌های رایگان اندروید و ios در سال 2018

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ بازی‌ها اکثر مواقع بخش مهمی از سرگرمی ما را تشکیل می‌دهند. این دنیای جالب مملو از اتفاقات جدید و عجیب است که می‌تواند ما را ساعت‌ها مجذوب خودش بکند. بازی‌سازی یک هنر است. تعداد زیادی از مردم در جهان هستند که در زندگی روزمره خود از بازی‌های تلفن‌همراهشان استفاده می‌کنند ولی تنها افراد محدودی هستند که این بازی‌ها را تنها یک وسیله برای سرگرمی نمی‌بینند.آن‌ها بازی‌ها را منبع الهامی برای خود و آثارشان می‌بینند.

در ادامه لیستی از بهترین بازی‌های تلفن‌همراه (اندروید و IOS) را مشاهده می‌کنید. در این لیست پنج  بازی معرفی شده اند. برای هر کدام نیز توضیحات مختصری آورده شده که با خواندن آن‌ها بتوانید بیشتر از محیط بازی آگاه شوید.

next

گرد آورنده : irsanat.com :( حامد براتلو )
تاریخ ارسال :  1397/7/29     
تعداد مشاهده :8732

رییس دانشگاه تهران مطرح کرد

رتبه 16 علمی ایران در ارزیابی WOS/عملکرد خوب دانشگاه‌های کشور در عرصه علمی

دانشگاهها

رییس دانشگاه تهران با اشاره به کسب رتبه 16 علمی ایران در ارزیابی WOS، گفت: دانشگاه تهران بیشتر تحقیق مبتنی بر بافت اجتماعی را که کاربرد اجتماعی دارند و مشکلات جامعه را حل می‌کنند در پژوهش‌های خود مورد توجه قرار می‌دهد.

به گزارش ایسنا، دکتر محمود نیلی احمدآبادی در مراسم افتتاحیه نشست بین‌المللی خاورمیانه-اروپا که در کیش برگزار شد، با اشاره به موفقیت‌های علمی دانشگاه‌های ایران اظهار کرد: عملکرد دانشگاه‌های ایران در عرصه علمی بسیار خوب بوده است، به گونه‌ای که در مجلات نمایه شده توسط WOS ایران رتبه ۱۶ را دارد.

وی افزود: وزارت علوم و وزارت بهداشت ارتقا و تقویت فعالیت بین‌المللی و مشارکت دانشگاه‌های ایران را در این فعالیت‌ها در دستور کار قرار داده‌اند. فعالیت بین‌المللی ایران عمدتاً بر تبادل دانشجو و استاد تمرکز دارد که راهنمایی مشترک رساله‌های دکتری و ارائه مدرک مشترک و تحقیقات مشترک از جمله این فعالیت‌ها است. در واقع این فعالیت‌ها اغلب مبتنی بر تماس‌های فردی است و کمتر به شکل برنامه‌ریزی شده و منسجم است.

دکتر نیلی احمدآبادی با اشاره به رسالت مسئولیت اجتماعی دانشگاه تهران، گفت: ما بیشتر تحقیق مبتنی بر زمینه و بافت اجتماعی را که کاربرد اجتماعی دارند و مشکلات جامعه را حل می‌کنند، مد نظر داریم نه تحقیقات برخاسته از پارادایم رشته‌های دانش سنتی.

رئیس دانشگاه تهران خاطرنشان کرد: فناوری پیشرفته استاندارد زندگی شهری را ارتقا بخشیده است، اما باعث استفاده بیش از حد منابع شده است که کمبود منابع ارزشمند، تغییر اقلیم و غیره را در پی داشته است.

دکتر نیلی احمدآبادی افزود: برخی تغییرات جهانی مهم‌ترند و می‌توانند مسائل و مشکلات اجتماعی زنجیروار در پی داشته باشد. مثلاً، وقتی درباره کمبود آب صحبت می‌کنیم، اثر ناخوشایند فقط بر زندگی معمولی مردم ندارد، بلکه برای امنیت غذا، ثبات اجتماعی و صلح زیانبار است و مهاجرت گسترده را در پی دارد. بنابراین مبارزه با این کمبودها و چالش‌ها باید اولویت اول باشد و فقط سیاست‌گذاران، دانشمندان و مشارکت و همکاری دوجانبه می‌تواند آنها را تقلیل دهد.

وی گفت: مشارکت علمی به ما کمک کرده تا این نشست خاورمیانه–اروپا را در جزیره کیش به شکلی موفق برگزار کنیم. نشستی که توسعه پایدار آینده در عصر چهارم انقلاب صنعتی را هدف قرار داده است.

دکتر نیلی احمدآبادی افزود: ما بر این باوریم که نشست خاورمیانه–اروپا فرصتی مناسب برای تجدید ارتباطات و بحث درباره موضوعاتی است که مورد علاقه هیأت‌های شرکت کننده از کشورهای منطقه و اروپا است.

رئیس دانشگاه تهران تصریح کرد: مایه خوشحالی است که نشست فوق طیف وسیعی از موضوعات مربوط به آب، انرژی‌های تجدیدپذیر، مسائل شهری، به ویژه مسائل مربوط به جنبه‌هایی از این موضوعات شبکه‌ای مهم در مدیریت شهرهای هوشمند آینده را در دستور کار قرار داده است.

دکتر نیلی احمدآبادی در ادامه با اشاره به اهمیت نشست نشست خاورمیانه–اروپا، گفت: اهداف اصلی این نشست اساساً تریبونی برای بحث درباره همکاری بین پژوهشگران و تصمیم سازان برای غلبه بر چالش‌های جاری و آینده و نیز جستجوی امکانات بین‌المللی و یافتن منابع مالی برای فعالیت‌های پژوهشگران در کشورهای منطقه و اروپا است.

وی اظهار کرد: کنسرسیوم دانشگاه‌های ایران به شکلی راهبردی تصمیم گرفت نشست خاورمیانه–اروپا را برای از میان برداشتن موانع و همکاری فرا مرزی، شناسایی فرصت‌های علمی مشترک و مشارکت فکری برای تعیین یک راهبرد به منظور همکاری مؤثر برنامه‌ریزی کرد.

در ادامه این نشست دکتر عباس زارعی هنزکی دبیر علمی این نشست، پیشرفت‌های فناورانه و انقلاب فناوری را سبب تغییر جهان توصیف و تصریح کرد: انقلاب فناوری جهان را تغییر داده است و به تبع آن کارها نیز تغییر کرده‌اند و افراد بیشتری با این فناوری‌ها کار می‌کنند، در نتیجه مشاغل جدید و روابط جدید شکل گرفته است که باید عوارض منفی این تغییر را بر زندگی مردم در نظر بگیریم.

دبیر علمی نشست گفت: این نشست، تریبونی برای همکاری پژوهشگران، تصمیم سازان و صاحبان کار و سرمایه است تا با بحث درباره موضوعات مهم نشست، بهره‌برداری مناسب از منابع در آینده را مد نظر قرار دهند.

همچنین دکتر توماس آندرسون، مشاور ارشد نشست بین‌المللی خاورمیانه و اروپا، گفت: این اولین نشست بین خاورمیانه و اروپا در مقطع زمانی خاصی است. این زمان بسیار مهم است. ما باید خارج از مرزهای خود کار کنیم. مسائل این نشست جهانی‌اند. امروز لازم است بین خاورمیانه و اروپا، بین پژوهشگران و نوآوران و بین فرهنگ‌های مختلف گفتگو وجود داشته باشد.

وی تأکید کرد: ما باید با آنچه که با آنها زندگی می‌کنیم، به شکلی مطلوب برخورد کنیم. آب، هوا و... مسائل زندگی ما هستند و ایران کشوری استثنایی با تاریخ استثنایی به شمار می‌رود و باید این گفتگوها ادامه داشته باشد و در سایر قاره‌ها و کشورها، بین مؤسسات مختلف نیز برگزار شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران،‌ نشست خاورمیانه-اروپا با شرکت اندیشمندان دانشگاهی و صاحب‌نظران حوزه‌های آب، محیط زیست، انرژی و... تا یکشنبه ۲۹ مهر ادامه دارد.

گرد آورنده : irsanat.com :( حامد براتلو )

تاریخ ارسال :  1397/7/28     
تعداد مشاهده :3877
دیگر مطالب مرتبط با موضوع : اخبار دانشگاه


آخرین مقالات ارسالی

دستگاه تی دی اس متر(TDS)

دستگاه پی اچ متر دیجیتال

هدایت سنج آب,EC متر

فتومتر پرتابل دیجیتال

دماسنج دیجیتال

مولتی متر دیجیتال

ph متر خاک

ph متر، ph سنج

Tds متر

آمونياك سنج

سنسور ph سنج ، پراپ ph سنج

EC متر ، EC سنج

ph سنج هانا ، تستر ph هانا

رفرکتومتر ، قند سنج

EC/TDS متر ، هدایت تی دی اس سنج

EC/TDS/PH متر ، تستر های مولتی پارامتر آب

ترازو آزمایشگاهی

اکسیژن متر آنلاین

پی اچ ph سنج آنلابن

هدایت و تی دی اس سنج آنلاین ،EC/TDS تابلویی انلاین

اکسیژن سنج DO متر آنلاین تابلویی

محصولات شرکت آدوا ADWA -ADWA

تجهیزات کنترل و اندازه گیری آنلاین

کلر سنج

فروش فوق العاده تجهیزات آنلاین تابولویی

محصولات شرکت ای زد تایوان AZ

فلکسی تستر، کلر، کلراید، سختی، سختی کلسیم، مس، روی،سیلیسم



فروشگاه ایران صنعت ،بررسی انتخاب و خرید آنلاین

فروشگاه ایران صنعت در سال 1388 تاسیس گردید، که مفتخر است ، با عرضه محصولات ابزاردقیق ، برق الکترونیک ، ابزارآلات و تجهیزات صنعتی در سراسر کشور با بهترین کیفیت و قیمت رقابتی در خدمت هموطنان گرامی باشد .
ENAMAD logo-samandehi

آدرس : کرج چهار راه کارخانه قند به سمت میدان هفت تیر خیابان پناهی کوچه پناهی 1 پلاک 61 ساختمان اهورا واحد یک
شماره تلفن : 02691300551
شماره همراه : 09106978820 واتساپ ، تلگرام ، ایتا ، روبیکا ، ای گپ روی این شماره می باشد
شماره نمابر : 30008666850361
افراد آنلاین: 64
تاریخ :1403/2/08
پرداخت آنلاین شبکه اجتماعی یوتیوب اینستاگرام شبکه اجتماعی فیس بوک

تمامي كالاها و خدمات اين سایت، داراي مجوزهاي لازم از مراجع مربوطه میاشند و فعاليتهاي اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوري اسلامي ايران است
تمامی حقوق مادی و معنوی این وبسایت متعلق به ایران صنعت میباشد.